Visueel ontwerp - Whitepaper design - FJ Producties

Visueel ontwerp – Whitepaper

FJ Producties was op zoek naar een visueel ontwerp voor het maken van whitepaper die ze wilde uitbrengen. Met deze whitepaper willen zij zich presenteren als DE videomarketing guide voor 2018, een boek waarin alle handige tips en info te vinden is.

Om dit te realiseren heb ik allereerst gekeken naar de content en vervolgens heb ik gekeken naar hoe ik dit kan combineren met hun eigen huisstijl. Door vervolgens eerst een grove opzet te maken en dit voor te leggen ontstond er een organisch ontwerp proces. Voor de opzet heb ik ervoor gekozen om verschillende templates, die meerdere malen terug komen. Dit om variatie aan te brengen, maar ook rust te geven. Ook heb ik visuals en de cover voor mijn rekening genomen.

Bekijk de whitepaper hier.

Daarnaast heb ik voor de online campagne beeld materiaal aangeleverd die aansluit bij de stijl van de whitepaper en de huisstijl van FJ Producties.

Hierbij heb ik gebruik gemaakt van de tool(s): Indesign en Illustrator

Visueel Ontwerp - Banners - Videomarketing Guide 2018

Over FJ Producties

FJ Producties is een videomarketing bureau gevestigd in Amsterdam en leiden anderen vaak op door het delen van hun kennis.

 

Tags: No tags

Comments are closed.