Master Design - Artikel gelezen

Artikel gelezen: The desks of top creatives prove that offline workspaces still matter

Tijdens mijn expert gesprek met Tijn van Ploegendienst en mijn tweede Design Sessie hebben we het gehad over de zachte omstandigheden. Met de zachte omstandigheden worden onder andere bedoeld de ruimte waarin je werkt, de materialen waarmee je werkt en de faciliteiten.

Uit deze gesprekken blijkt dat als de zachte omstandigheden optimaal zijn, je je ook meer op je gemak voelt. Hierdoor gaat je workflow en creativiteit ook beter. Vervolgens kwam ik het artikel volgende artikel tegen: The desks of top creatives prove that offline workspaces still matter op fastcodesign.com. In dit artikel worden een serie foto’s aangehaald. In deze foto’s zijn werkplekken van top creatievelingen te zien. Deze foto zijn gemaakt door Anton Rodriguez en Jonathan Openshaw.

In het artikel beschrijft Openshaw waarom deze werkplaatsen zo belangrijk zijn:

“Digital tools are wonderful things and technology advances our potential and output massively, but I think there will always be a place for wood, paper, and ink in how we work through ideas and make imaginative leaps.”

Ik weet niet of ik er op de lange termijn iets mee kan, maar het geeft denk ik een mooi beeld van de zachte omstandigheden. Voor mij kan het dus goed zijn om in de toekomst hier meer mijn ogen voor open te houden en te kijken hoe andere bedrijven/freelancers hun werkplek ingericht hebben.

Lees op de website fastcodesign.com het volledige artikel.

< Terug naar het overzicht

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.