Master Design - Proces vlog

Proces vlog #1: mijn tekenvaardigheden

In mijn eerste vlog leg ik kort uit waarom ik niet langer lange proces artikelen schrijf maar ben begonnen met het vloggen. In deze vlog werk ik aan mijn persoonlijke vaardigheden. In dit geval doe ik dat door aan mijn tekenvaardigheden te werken met Vera van Groos.

Dit wil ik doen omdat ik in mijn laatste proces artikelen veel gebruik heb gemaakt van sketchnote-achtige vorm om mijn artikelen te ondersteunen. Door hier aan te werken hoop ik nog duidelijker weer te kunnen geven wat de kern van mijn onderzoek is.

Overview onderzoek

In een volgende vlog ga ik samen met makers (interactie- en visueel ontwerpers) kijken naar wat de overeenkomstige factoren binnen ons vakgebied zijn, het spanningsveld tussen beiden gaan mappen en mogelijke nieuwe ontwerp-vormen bespreken. Wat zijn de parameters? Ik wil samen met hen gaan kijken welke verantwoordelijkheid we als ontwerpers kunnen, moeten en willen nemen.

Met de uitkomsten van deze sessie wil ik kijken of er een nieuwe werkvorm of proces kan ontstaan die de samenwerking tussen verschillende disciplines kan vergroten.

< Terug naar het overzicht

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.