James Bond Posters - Grafisch ontwerp - Dribbble

James Bond Poster

Als designer geef ik mezelf regelmatig een challange. Dit doe ik om mezelf uit te dagen en scherp te blijven in het vak. De laatste challange die ik mezelf heb gesteld is om alternatieve James Bond poster te maken. Ik hou hierbij van een strak ontwerp, die de essentie van de film probeert weer te geven.

Andere challanges die ik mezelf heb gesteld zijn het hele alfabet in poster-vorm uitwerken en alle Alfred Hitchcock films in zwart-wit posters uitwerken. Voor deze challanges laat ik me op allerlei manieren inspireren. Bijvoorbeeld door de ‘Thick Line’ serie van Aaron James Draplin.

Mocht je nou zelf interesse hebben in een origineel (leuk als cadeau of om zelf te hebben), stuur een even een berichtje en I will tell you all about it! Benieuwd naar andere posters en uitdagingen die ik heb uitgewerkt, kijk dan vooral ook even op mijn Dribbble pagina, ook hier kun je een origineel van krijgen. Stuur gewoon een even een berichtje!

Andere posters die ik heb gewerkt vind je hier.

Tags: No tags

Comments are closed.