Poster design - Visueel ontwerp - Brouwproces

Infographic Poster Brouwproces

Hierboven staat het ontwerp van een infographic poster die ik heb gemaakt voor Thoms Stadsbrouwerij. Het ontwerp van een infographic poster kan helpen om uw boodschap duidelijk over te brengen aan uw doelgroep, door een goede combinatie van tekst en beeld. Na een aantal ontwerpschetsen ben ik tot bovenstaande ontwerp gekomen. 

Andere poster designs

Een van de dingen die ik doe om aan mijn eigen vaardigheden te werken is mezelf uitdagen. Een van deze uitdagingen is om elke dag een enkele minimalistische filmposter (met enkel helvetica en in het zwart-wit) te ontwerpen. Te beginnen met elke Hitchcock-film. Hieronder zie je al een aantal van deze posters. Ben je geïnteresseerd in de rest van de uitwerking van deze posters, kijk dan vooral even op mijn Dribbble pagina.

Dribbble Posters Hitchcock

Poster Design Research

Ik wilde op een leuke, speelse, manier de titel weergeven, dat ook meteen laat zien dat het om een digitaal vraagstuk gaat. Omdat het thema van mijn onderzoek het grijze gebied tussen interactie- en visueel ontwerp zou worden, heb ik ervoor het gekozen om #3d3d3d als titel te gebruiken, dit is de hex-kleurcode voor grijs. Ook vond ik het belangrijk om veel grijs te gebruiken in het ontwerp, aangezien alles hierom draait.

Infographic Poster - Design Research

 

Lees hier alles over mij Design Research

Tags: No tags

Comments are closed.