Grafisch ontwerp - Kaarten - Radijs Ontwerp

Grafisch ontwerp – Pink Lemon Cards

Het bedrijf Pink Lemon Cards was op zoek naar freelancers die een grafisch ontwerp kon leveren voor meerdere van hun trouwkaarten, save-the-date en sluitstickers. Deze kaarten variëren qua ontwerp enorm verschillend. Daar waar de ene kaart meer om een flat design vraagt, vraagt de andere om een verfijnd strak ontwerp.

Samen met Pink Lemon Cards heb ik een duidelijke “briefingsflow” opgezet voor iedere kaart. Hierin worden er duidelijk de wensen vanuit Pink Lemon Cards besproken, welke ik weer verwerk  tot een aantal keuzes op het gebied van kleur- en fontgebruik en eventuele illustraties of fotografie die hierbij van toepassing zijn. Aanvankelijk van de keuzes die zij maken werk ik een ontwerp voor de kaart uit.

Inmiddels ben ik een van de vaste ontwerpers van Pink Lemon Cards en heb ik het grafisch ontwerp voor een twintigtal kaarten, begeleid door een save-the-date kaarten en sluitstickers heb gemaakten en nog steeds zijn we nieuwe kaarten aan het ontwerpen. Daarnaast heb ik stempels en social media uitingen geleverd voor Pink Lemon Cards.

De trouwkaarten kunnen zelf door de gebruikers worden samengesteld. Ze kunnen kiezen uit trouwkaarten, save-the-date kaarten, enveloppen en sluitstickers. Deze kunnen door de gebruiker zelf worden aangepast, qua teksten en eventuele afbeeldingen. Zo kunnen ze zelf hun perfecte trouwkaart samen stellen.

Bekijk alle kaarten (ook van andere ontwerpers) op de website van Pink Lemon Cards

 

Ontwerp psd bestand portfolio: Designed by Yeven_Popov / Freepik

Tags: No tags

Comments are closed.