Master Design - Opdracht

Design research mapping 3.0

Het leek mij weer eens tijd om mijn mapping aan te passen (zie hierboven). De onderzoeksmap is mijn onderzoek in de vorm van een flowchart. Hier zijn dan ook de verschillende trails van mijn Design research te zien. Ik vergelijking met mijn laatste mapping is er veel veranderd. Zo is er een duidelijke hoofdvraag geformuleerd.

Design Research - flowchart - Mapping 3.0

Ik ben begonnen door dit allereerst op een groot vel te schetsen (zie hieronder), simpelweg door de elementen die ik op mijn Pitch Poster heb staan, vervolgens ben ik hier de literatuur en de verschillende iteraties die ik tot zo ver heb gebruikt en gedaan aan gaan koppelen. Zo kon ik goed zien welke informatie ik tot nu toe had en waar ik me nu op moet gaan focussen in mijn design research. Dit heb ik vervolgens naar een digitale versie gaan omzetten.

Deze Design research mapping dient weer als basis van mijn planning voor de komende periode.

Design Research - Mapping 3.0 - schets

< Terug naar het overzicht

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.