Posters Alfabet - Radijs Ontwerp

Design – alfabet posters

Als design challange die ik mezelf heb gesteld, heb ik alfabet posters gemaakt. Hierbij wilde ik iedere letter van het alfabet uitwerken in een poster, waarbij deze letter begeleid zou worden door een gave visual. Voor deze challange ben in geïnspireerd geraakt door de ‘Thick Line’ serie van Aaron James Draplin. 

Op iedere poster staat de des betreffende letter, een bijpassend ontwerp en een naam die begint met deze letter. Deze laatste is uitaard variabel en mocht je nou zelf interesse hebben in een origineel (leuk als cadeau of om zelf te hebben), stuur een even een berichtje en I will tell you all about it! Benieuwd naar andere posters en uitdagingen die ik heb uitgewerkt, kijk dan vooral ook even op mijn Dribbble pagina, ook hier kun je een origineel van krijgen. Stuur gewoon een even een berichtje!

Andere posters die ik heb gewerkt vind je hier.

Tags: No tags

Comments are closed.