Master Design - Artikel gelezen

Artikel gelezen: The Guide to Agile UX Design Sprints.

Dit artikel is relevant voor mijn onderzoek omdat ik op dit moment onderzoek aan het doen ben naar werkprocessen in het UX design vakgebied. Ook hou ik ervan dat hier een snelle antwoorden worden gezocht voor problemen. Ik ben namelijk van mening dat een werkproces nooit te lang moet duren. Het mooie aan de methode die ze hier beschrijven is dat het toepasbaar is binnen zowel grote als kleine bedrijven. En hoewel ik in mijn research alleen kijk naar een online verbeterslag in het werk proces, vind ik het fijn dat deze sprints ook toepasbaar zijn binnen andere werkvelden. Het overstijgt dus mijn onderzoek.

Het artikel laat zien hoe we in een wereld die vraagt om snelle oplossingen, snelle antwoorden kunnen vinden. Het laat zien dat je in 9 dagen een UX Design sprint kunt inrichten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Agile en Lean.

Lees op de website van UX Pin het volledige boek.

< Terug naar het overzicht

 

 

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.